Virksomhedsnyheder

Nytårskampagne 2023 for EMS NEO og populære skønhedsmaskiner

2022-12-25
EMS NEObruger elektromagnetiske og RF-principper, og det er i øjeblikket den eneste maskine, der har både vægttab og muskelforøgelseseffekter.

EMS NEOmaskinen anvender ren fysioterapi, som er smertefri, behagelig og har ingen bivirkninger. Patienter kan opnå samme træningseffekt som 200 push-ups eller sit-ups på kun 20 minutter.

Uanset operatør eller patient er EMS NEO meget venlig. For operatøren behøver de kun at indstille tre parametre (frekvens, energiintensitet, tid) og derefter fastgøre arbejdshåndtaget til det område, der skal behandles, og så kan maskinen udføre behandlingen intelligent uden fysisk arbejde. For patienter kan de gennemføre træning, mens de ligger ned, især for dem, der har travlt med arbejde og ikke har tid til at træne, EMS NEO er en velsignelse. Fra 20. december 2022 til 20. januar 2023 falder det sammen med jul, nytår, kinesisk forårsfestival, i denne vidunderlige tid vil vi dele de smukkeste specialpriser med dig, for nogle bedst sælgende maskiner, bl.a.EMS NEOmaskine. Den oprindelige pris er 3800 USD, nu er specialprisen kun gældende2580 USD. Gå ikke glip af årets største rabat.


Velkommen til at kontakte os for at få mere info.
https://api.whatsapp.com/send?phone=+8617733952855&text=Hej
e-mail: info@leongbeautymed.com


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept